Arama sonuçlarınız

  1. bulcum

    Ortak Kahve Projesi

    Cevap: Ortak Kahve Projesi Ve nihayet bugün Coffenutzz kafede raistlin ve lapterk arkadaşlarla buluştuk. Birbirini tanımayan 3 kişinin bir araya gelip dostane vakit geçirmesine vesile olan kahve tutkusunun ne kadar güçlü olduğunu gördüm. Forumda birçok arkadaşın da kendi şehirlerinde aynı...
  2. bulcum

    Bugün İçtiğim Kahve ☕

    Cevap: Bugün İçtiğim Kahve Evet, ben sathi baktım. O kabukları çekirdek parçası gibi gördüm. Toz yok, doğru diyorsunuz.
  3. bulcum

    Bugün İçtiğim Kahve ☕

    Cevap: Bugün İçtiğim Kahve Öğütme homojen değil mi, ben mi yanlış görüyorum? Bu yeni alet sanki daha homojen öğütüyordu başka bir gönderinin fotoğrafında
  4. bulcum

    Ortak Kahve Projesi

    Cevap: Ortak Kahve Projesi Evet arkadaşlar, siparişi verdim sanırım 2 gün içinde ulaşır. Su an 3 kişiyiz ve 4. arkadaş için hala vakit var. Hatta bizimle kahve paylaşmasa bile diğer arkadaşların da katılımıyla (ileride) bu organizasyon forumun buluşma gününe bile dönüşebilir. Bu arada...
  5. bulcum

    Ortak Kahve Projesi

    Cevap: Ortak Kahve Projesi İlk ciddi adımı atmış olayım. Bugün ilk siparişi vereceğim raistlin ve lapterk katılıyor sanırım. Son bir 4. arkadaş isim yazabilir. Bir iki saat bekleyip siparişi Sidoma olarak vereceğim. Bu arada raistlin ve lapterk den teyit bekliyorum
  6. bulcum

    Ortak Kahve Projesi

    Cevap: Ortak Kahve Projesi Bu bonus değil baya ikram oldu. Haber bekleriz.
  7. bulcum

    Ortak Kahve Projesi

    Cevap: Ortak Kahve Projesi raistlin , Sanırım evet. Hatta kötü bir ironi olarak bir 3. Dalga kahvecide buluşabiliriz :) coffeenutz olabilir. Çabuk karar verip bu pazara buluşmak üzere sipariş verebiliriz.
  8. bulcum

    Ortak Kahve Projesi

    Cevap: Ortak Kahve Projesi Görünen o ki, sistem kargosuz, elden çalışsın fikrine doğru kayıyor. Olsun bu da güzel, hatta daha güzel yanı, yüzyüze görüşüp tanışıp dostluk kurma imkanı sağlar sanırım. Ben gebze veya anadolu yakasında bu paylaşımlara katılabilirim.
  9. bulcum

    Ortak Kahve Projesi

    Cevap: Ortak Kahve Projesi lapterk şöyle düşününce kargo külfeti hafifler sanırım. 4 kişilik bir grup olunca 4 ayda bir kere kargo ile uğraşacaksınız. Diğer aylarda normal internet alışverişi yapmış gibi size kargo gelecek.
  10. bulcum

    Çay Önerileri

    Cevap: Çay Önerileri https://www.portakalbahcem.com/tr/bergamut-2kg Burdan temin edilip kabuğu kurutulup tüketilebilir
  11. bulcum

    Çay Önerileri

    Cevap: Çay Önerileri Yukarıda bahsedilenler de bulunamazsa: Beta Earl Grey - Beta TEA Shop Ya da Beta English Afternoon Bardak Poşet 25 x 2 GR (Seylan Çayı - Ceylon Tea) - BetaTEAShop
  12. bulcum

    Çay Önerileri

    Cevap: Çay Önerileri Ben de bu çaydan bahsedecektim, gerçekten içimi çok rahat ve aroması güzel bir çay. Çaykur Tomurcuk ile harmanı özellikle kahvaltı için vazgeçilmezim oldu bu aralar. Piyasada en ucuzunu Metro Gross marketlerde gördüm. Yakınlarınız sık sık umre veya hacca gidiyorsa ordan...
  13. bulcum

    Ortak Kahve Projesi

    Merhaba arkadaşlar! Bir süredir aklımdaki bir projeyi sizlerle paylaşmak istedim. ( Aylık 250-300 gramdan fazla kahve tüketiyorsanız sizi pek ilgilendiren bir yazı olmayacaktır. ) Malumunuz bir çok çevrimiçi satış yapan firma abonelik sistemiyle müşterilerine sabit zamanlarda kahve...
  14. bulcum

    Ücretsiz Kahve Paylaşımı

    Cevap: Ücretsiz Kahve Paylaşımı Bugün Ahibey kullanıcı isimli arkadaşın gönderdiği kahveyi teslim aldım. Ben tek çeşit rica etmiştim, sağolsun 3 çeşit göndermiş. Kendilerine çok teşekkür ederim. Bu arada reklam olmasın diye firma ismini vermemiş sanırım ama ben söyleyeyim; Antep'in meşhur...
  15. bulcum

    Çaydanlığın demlik kısmından Pour Over Kettle yapımı

    Cevap: Çaydanlığın demlik kısmından Pour Over Kettle yapımı Tebrikler. Aslında eliniz değmişken sipariş alıp makul bir karla forum üzerinden satsanız hem para kazanırsınız, hem yerli piyasaya katkınız olur, hem birçok kişinin işini görmüş olursunuz LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  16. bulcum

    [Karşılaştırma] Hario Mini Mill- Sözen Süper

    Cevap: [Karşılaştırma] Hario Mini Mill- Sözen Süper Herkese selamlar. Her iki değirmeni de kullanıyorum fakat ikisinde de şöyle bir sorunum var; homojenlikten uzak çekim yapıyorlar. Şimdi sözen kullananlara sorum şu: V60 a göre çektiğim kahvenin demleden sonraki hali aşağıda resimde göründüğü...
  17. bulcum

    Boxx Coffee Roasters

    Cevap: Boxxcoffee.com Teşekkür ederiz Altuğ Bey. Bitiş tarihi nedir acaba? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. bulcum

    Satılık Tchibo Classic

    Temiz, sağlam bir makina. Ürünü görmek isteyen arkadaşa fotoğraf gönderebilirim. Garantisi devam ediyor. Fiyat:250 TL LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. bulcum

    Elektrikli Sözen Yapımı

    Cevap: Elektrikli Sözen Yapımı Hario Mini'ye motor yapmayı düşünüyorum. Sabit olarak 12 klikte çekecek, yani çok fazla güç gerektiren bir ayar değil. Acaba bahsettiğiniz cam motoru fazla mı güçlü kalır, şarjlı vidalama makinesi de aynı işi görebilir mi ? Fikirleriniz nelerdir? LG-D855...
  20. bulcum

    Dieckmann Röstmeister Kahve Kavurma Makinesi (İnceleme Videosu)

    Cevap: Dieckmann Röstmeister Kahve Kavurma Makinesi (İnceleme Videosu) Herşey güzel ama küspe işine mühendislik yapılması lazım bence LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst