Arama sonuçlarınız

  1. DragonFly

    Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu

    Cevap: Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu 220V ile çalışan ve bütün yapı marketlerde bulabileceğiniz bir dimmer edinin şöyle bir şey https://goo.gl/UemGnC veya sadece devre olarak satılan bir model de olabilir şöyle bir ürün https://goo.gl/SoJ46J burada motorumuz zaten 50W olduğundan bu gücün...
  2. DragonFly

    Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu

    Cevap: Beko 2170 OPV ve SPV Modifikasyonu Bunlarla uğraşmayın pompa motoruna seri bir tane dimmer takın istediğiniz basınca ayarlayın. 70-220V arası çalışıyor pompa ve bu aralıkta 4-13 bar arası istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Dimmer ev tipi olabileceği gibi ufak ebatlı elektronik devre...
  3. DragonFly

    Sanalbaharat.com - Brownberry - Sanal Baharat

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi Bu gün aradım kavurucu Şerif'i, kahveleri dün kavurduklarını ve Sidamo'nun normalden açık olduğunu söyledi sanırım açıktan kastı "Beceremedik!" olmalıymış.
  4. DragonFly

    Sanalbaharat.com - Brownberry - Sanal Baharat

    Cevap: Sanalbaharat.com sitesi kahveleri taze, fiyatlar cok uygun, kavurmalar filtre ve aeropress icin koyu geliyor, espressoda tam kivaminda hele sidamo beni benden aliyor hayatimi sadece bu kahveyi icerek gecirebilirim
  5. DragonFly

    Enplus kampanyası

    Cevap: Enplus kampanyası Parçanın adı "Somun Sıkmalı Te ya da sıkmalı Te" diye geçiyor çeşitli ölçüleri var 6mm lik hortumla kullanacağım derseniz uygun ölçüde verirler. Klimacı ve soğutmacılarda olmaz, pnömatik, mekatronik işi yapan teknik firmalarda olur. Eğer teminde problem yaşıyorsanız...
  6. DragonFly

    Enplus kampanyası

    Cevap: Enplus kampanyası Manometre şuradan : https://goo.gl/CxuxPe Diğer malzemeler: - Gerekli uzunlukta 6mm teflon hortum (25-30cm), - 1 adet somun sıkmalı TE (https://goo.gl/3jtlp1), - 1 adet manometre bağlantısı için 1/4" manşon ve somun sıkmalı düz rakor (https://goo.gl/I31YhW) Ben bu...
  7. DragonFly

    Enplus kampanyası

    Cevap: Enplus kampanyası tek sıkıntınız gösterge ise bekoya gösterge ekledim, maliyeti yaklaşık 50TL 0-16 bar manometre, 6mm teflon hortum ve rekorlu bağlantı aparatları dahil,
  8. DragonFly

    El Değirmeninden Sonra Ne Alınmalı?

    Cevap: El Değirmeninden Sonra ne alınmalı? Severin ya da Rommelsbacher değirmenler hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Bir arkadaşıma ısrarla Nivona alması gerektiğini söylemişken gidip daha uygun fiyatlı diye üstteki markalardan birini aldı ve öğüttüğü kahvenin yarısını toz haline getiren bu...
  9. DragonFly

    El Değirmeninden Sonra Ne Alınmalı?

    Cevap: El Değirmeninden Sonra ne alınmalı? Nivona imitasyon değil capressoya üretim yaptırılmış avrupa'da satılan infinity modelidir (nivona cafegrano 130 adıyla satılıyor). O fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi makinadır. Şu anda aktif kullanan en az 7-8 arkadaşımı biliyorum hemen hemen...
Üst